Bibliotheek Grobbendonk

Voorleesmoment met knutselsessie

De gratis activiteiten van het ABC-hoekje starten opnieuw op woensdag 4 oktober om 13u30 in de bib van Grobbendonk met een voorleesmoment gevolgd door een knutselsessie voor kinderen van 2,5 tot 5 jaar. Tegelijkertijd gaat er een opvoedingsondersteunende infosessie door voor de (groot)ouders. Terwijl de kinderen zich uitleven in het thema “Herfst” kunnen hun (groot)ouders vragen stellen aan de opvoedingsconsultente van het OCMW van Grobbendonk.
Inschrijven kan tot 1 oktober aan de balie, via bibliotheek@grobbendonk.be of 014/50 74 94.

voordat ze op de site verschijnen.

Schatten van Vlieg!

Van 1 juli tot en met 31 augustus 2017 kan je samen met Vlieg op schattenjacht! ‘Schatten van Vlieg’ is een zomeractie die je met heel het gezin kan doen. De 3 schatkisten van Vlieg zijn verstopt op verschillende locaties in Grobbendonk en Bouwel Lees verder