E-boek
Nederlands

De kleine geschiedenis van België voor dummies

Fred Stevens (auteur), Axel Tixhon (auteur)

De kleine geschiedenis van België voor dummies

Wie denkt dat een klein land als België ook een 'kleine' geschiedenis met zich meedraagt, heeft het mis! In dit handzame boekje passeren vele eeuwen Belgische geschiedenis de revue. Van de prehistorie via 'den Grooten Oorlog' en 'de Jaren van lood' tot het heden. Alle belangrijke periodes, personen en gebeurtenissen van België komen aan bod. 'De kleine Geschiedenis van België voor Dummies' is een
Titel
De kleine geschiedenis van België voor dummies
Auteur
Fred Stevens 1953- Axel Tixhon
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Frans
Uitgever
Amersfoort: BBNC Uitgevers, 2017
1 digitaal bestand
Aantekening
Vertaling uit: L'histoire de la Belgique pour les nuls
ISBN
9789045354217
CloudLibrary
5g45g89

Over Fred Stevens

Freddy 'Fred' Stevens is een personage uit de Vlaamse ziekenhuisserie Spoed dat werd gespeeld door Marc Peeters. Hij was een vast gastpersonage in 2002 en keerde nadien nog even terug in 2003.

Personage

Fred komt in seizoen 5 het team versterken als hulpambulancier. Cisse kan het goed vinden met zijn nieuwe collega. Met baliebediende Vanessa heeft hij ook een zeer goede vriendschapsband. Meer zelfs, de twee worden een koppel.

Wanneer Cisse te weten komt dat Fred eigenlijk getrouwd is, is hij woedend. Hij vertelt alles aan Vanessa en slaat Fred neer in de koffiekamer. Later dient Fred klacht in tegen Cisse waardoor zijn job als ambulancier op de helling komt te staan. Uiteindelijk wordt de klacht toch verworpen. Fred beslist dat hij door Cisse gedrag niet langer in het AZ kan blijven werken. Hij vraagt zijn overplaatsing naar St. Elizabeth.

Later komt Fred opnieuw werken in het AZ. Hij komt er Cisse voor korte…Lees verder op Wikipedia