Op de hielen

Karen Rose (auteur), Hans Verbeek (vertaler)
Een vrouw die werkte met criminelen die seksmisdaden hebben begaan, vernietigde veiligheidshalve alle sporen naar haar vroeger leven, maar toch wordt ze nog altijd bedreigd.
Titel
Op de hielen
Auteur
Karen Rose 1964-
Vertaler
Hans Verbeek
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Closer than you think
Uitgever
Utrecht: De Fontein, 2015
749 p.
ISBN
9789026138539 (paperback)

Andere formaten:

Besprekingen

Als psychologe Faith Corcoran terugkeert naar het huis van haar jeugd blijkt zich daar een seriemoordenaar schuil te houden. Al snel rijst de vraag of deze man dezelfde is als Faith’s stalker die al verschillende aanslagen op haar leven heeft gepleegd. Gelukkig is daar FBI-agent ‘superheld’ Deacon Novak die samen met Faith een onderzoek instelt. Dat de twee als een blok voor elkaar vallen zorgt voor de nodige romantiek en opwinding. De zoektocht naar nog vermiste meisjes en de dader gaat onverminderd voort, maar het kersverse stel weet lust en werk prima te combineren. Karen Rose (1964, Washington D.C.), afgestudeerd chemisch ingenieur, levert na haar thrillerdebuut ‘Don’t tell’ in 2003 alleen maar bestsellers af. Haar vlotte schrijfstijl, humor en vermogen om spanning en romantiek te vervlechten maken haar een geliefd auteur. Daarbij combineert ze snelle dialogen met gruwelijke details en weet ze de plot net lang genoeg te rekken. Voor liefhebbers van Karen Slaughter en Sue Grafton. …Lees verder

Over Karen Rose

Karen Rose, geboren in Baltimore (Maryland), is een Amerikaans misdaadauteur. Rose studeerde chemie aan de Universiteit van Maryland en sloot deze studie als ingenieur af. Daarna werkte zij in de levensmiddelentechnologie in Cincinnati (Ohio). Aanvankelijk schreef zij daarnaast als hobby, maar later kon zij er haar werk van maken. Tegenwoordig woont ze in Florida.

Een aantal van haar boeken zijn vertaald en uitgegeven in Duitsland, Frankrijk, Japan, Noorwegen, Polen, Spanje, het Verenigd Koninkrijk. In Nederland worden haar boeken uitgegeven door uitgeverij De Fontein.

Bibliografie

2003 - Don't Tell; Niemand zeggen (Chicago 1)
2004 - Have You Seen Her?; In de val
2004 - I'm Watching You; In het vizier (Chicago 2)
2005 - Nothing to Fear; Niets te vrezen (Chicago 3)
2006 - You Can't Hide; Nergens veilig (Chicago 4)
2007 - Count to Ten; Tel tot tien (Chicago 5)
20…Lees verder op Wikipedia

Suggesties