E-boek
Nederlands

Sterf voor mij

Karen Rose (auteur), Lia Belt (vertaler)
Sterf voor mij Een ijzingwekkende thriller over een sadistische seriemoordenaar die er genoegen in schept zijn slachtoffers te horen schreeuwen en hen uiteindelijk vermoordt met middeleeuws wapentuig. Is hij op tijd te stoppen?
Titel
Sterf voor mij
Auteur
Karen Rose 1964-
Vertaler
Lia Belt
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Die for me
Uitgever
Utrecht: De Fontein, 2012
1 digitaal bestand
ISBN
9789026134531
CloudLibrary
acugcug9

Andere formaten:

Over Karen Rose

Karen Rose, geboren in Baltimore (Maryland), is een Amerikaans misdaadauteur. Rose studeerde chemie aan de Universiteit van Maryland en sloot deze studie als ingenieur af. Daarna werkte zij in de levensmiddelentechnologie in Cincinnati (Ohio). Aanvankelijk schreef zij daarnaast als hobby, maar later kon zij er haar werk van maken. Tegenwoordig woont ze in Florida.

Een aantal van haar boeken zijn vertaald en uitgegeven in Duitsland, Frankrijk, Japan, Noorwegen, Polen, Spanje, het Verenigd Koninkrijk. In Nederland worden haar boeken uitgegeven door uitgeverij De Fontein.

Bibliografie

2003 - Don't Tell; Niemand zeggen (Chicago 1)
2004 - Have You Seen Her?; In de val
2004 - I'm Watching You; In het vizier (Chicago 2)
2005 - Nothing to Fear; Niets te vrezen (Chicago 3)
2006 - You Can't Hide; Nergens veilig (Chicago 4)
2007 - Count to Ten; Tel tot tien (Chicago 5)
20…Lees verder op Wikipedia