E-boek
Nederlands

Wreed weerzien

Karen Rose (auteur), Hans Verbeek (vertaler)
'Wreed weerzien' van Karen Rose is een thriller over wat er kan gebeuren als je elkaar na jaren weer opzoekt en er een groot geheim boven water komt... Tijdens hun studententijd was er een hevige liefde. Nu, jaren later zijn ze elkaar uit het oog verloren, maar door een briefje in een jaarboek komt er een reunie tot stand. De liefde bloeit weer op. Maar ze worden in de gaten gehouden door iemand d
Titel
Wreed weerzien
Auteur
Karen Rose 1964-
Vertaler
Hans Verbeek
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Dirty secrets
Uitgever
Utrecht: De Fontein, 2014
1 digitaal bestand
ISBN
9789026137334
CloudLibrary
acuf86z9

Over Karen Rose

Karen Rose, geboren in Baltimore (Maryland), is een Amerikaans misdaadauteur. Rose studeerde chemie aan de Universiteit van Maryland en sloot deze studie als ingenieur af. Daarna werkte zij in de levensmiddelentechnologie in Cincinnati (Ohio). Aanvankelijk schreef zij daarnaast als hobby, maar later kon zij er haar werk van maken. Tegenwoordig woont ze in Florida.

Een aantal van haar boeken zijn vertaald en uitgegeven in Duitsland, Frankrijk, Japan, Noorwegen, Polen, Spanje, het Verenigd Koninkrijk. In Nederland worden haar boeken uitgegeven door uitgeverij De Fontein.

Bibliografie

2003 - Don't Tell; Niemand zeggen (Chicago 1)
2004 - Have You Seen Her?; In de val
2004 - I'm Watching You; In het vizier (Chicago 2)
2005 - Nothing to Fear; Niets te vrezen (Chicago 3)
2006 - You Can't Hide; Nergens veilig (Chicago 4)
2007 - Count to Ten; Tel tot tien (Chicago 5)
20…Lees verder op Wikipedia

Suggesties